keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Ex Librikseni ja kukas se kissanhännän... ellei kissa itseOlen koko syksyn iloinnut bloggaajien saavutuksista. Heidän uusista kirjoistaan, runokirjoistaan, tulevista ja olevista taidenäyttelyistään. Elegia, Ari, Uuna, Susupetal, Johanna ja varmasti moni moni muukin. Hienoa kertakaikkiaan. Onnittelut heille, sydämestäni.! Pakko on vielä mainita hunajantekijät ja koruntekijät!!!

Ei ei kateellinen en ole. En edes osaa. Ylpeä olen heistä.

Minä vaan en saa mitään aikaseksi. Suunnittelen, häärästelen, kaavailen, ei vaan synny mitään. Hyvän lopputuloksen saaminen vaatii paljon työtä. Osaamista. Voimia. Kärsivällisyyttä. Pitkää pinnaa. Rohkeutta.  Ja ties vaikka mitä. Minulla ei taida olla noista mitään. Tai jos onkin, ne ovat jossain piilossa. Nurkassa. Hiljaa kritiikinpelossa. Varsinkin itsekritiikin, joka on voimallisin päällepäsmäri minussa.

Vaan ette tiedäkään. Tein minäkin yhden kirjan. Sellaisen aikuisten katselukirjan jossa saa nauraa jos naurattaa. Sellaisen joita pikkulapsille annetaan katseltavaksi. Ei mene sivut helposti hiirenkorville, eikä haittaa sivuille tippuneet jugurttiläntit. Ne voi pyyhkiä pois. Otin kirjasesta kokonaista kolmen kappaleen koe-erän. Niiettä julkaistu on. Mitäs siihen sanotte. Itskritiikki on tosin käynyt sen moneen kertaan läpi ja päättänyt, että pitää parantaa. Hahaaaa.

Enivei, itsetunnon kohottamiseksi päätin suoda itselleni oman exlibirekseni. Eikö ookin huikeeta ja hienooo. Jos joskus saan pienenpienestä kirjasestani parannetun painoksen, niin ehdottomasti laitan siihen exlibrikseni.

Paras kissanhännännostaja on kissa itse. 

34 kommenttia:

 1. Huikeat Onnittelut! Aivan ihana EX LIBRIS ja niin on taatusti katselukirjasikin.
  Kyllä kannattaa nostaa häntä pystyyn ja vielä nenäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että on mukavaa nyt:))))) Kiitos:;)))))

   Poista
 2. Hieno on ex libris! Kissoista kantsii ottaa oppia! :)

  VastaaPoista

 3. Niin sinun näköisesi ja oloisesi ex-libris!

  Kunhan saan tämän näyttelyyn valmistautumisen alta, käyn sinun kimppuusi! Tulen ja kohotan itsetuntoasi kuin pullataikinan! Pakotan sinut tekemään suurilevikkeisen kirjan! Ettäs tiedät.

  Be aware...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, pullataikinaaaa, leivotaanko yhdessä:))) korvapuusteja vaikka! Hui!

   Poista
  2. Korvapuusteja voi tulla, jos et tottele ja usko minua!! Olet Super!

   Poista
 4. Exlibriksesi on ujon-oloinen nyt, mutta seuraava on jo varmasti rohkeampi, se on muuten paljon puhuva ja se viittaa siihen, ettei sinulta puutu luovuutta ilmaista asioita, ei liionin taitoa. Rohkeus kasvaa tehdessä ja kärsivällisyys innosta sada jotain valmiiksi.
  Varmasti tulet vielä pois kaappisi takaa, kun annetaan ajan vähän edetä. Itsekritiikki on pahin vihollisemme, mutta sen voi tahdolla nujertaa, pieni pala kerrallaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö minun itsekritiikkini on tosi voimakas, piikkinen kuin kaktus. se hajottaa melkein peilinkin! Tarvitaan kyllä joku kivikauden nuijamies pamauttamaan sitä päähän!:)))))

   Poista
 5. Täällä tulaa yksi hännän nostattajista, Kannon! Laita nyt hyvä ihminen se itsekritiikki jonnekin ullakon nurkkaan ja ala nauttimaan tekemisistäsi ja luomaan..
  Olisin niin mielelläni ostanut sen pyyhittävän kastelukirjan, ni! Mitäs sanot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeeeeeeee eka tilaus! Toimitan hetimiten, kun saan parannellun version!!! Palataan asiaan:) Kiitos♥♥

   Poista
 6. Sii katselukirjan, sanatki sekoo..

  VastaaPoista
 7. Hieno toi Ex Libris, missä kurkkaat oven raosta, hi!
  Onnea!
  Ja sä osaat vaikka mitä, sun kannattaisi kyllä tehdä vaikka mitä, onnistut ilman muuta ja kaikista tekemisistäsi tykättäisiin taatusti!
  Olet niin osaava ja luova ihminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka!♥ Mutta en minä kaikessa onnistu...;o

   Poista
 8. Turhaan olet piilossa ovenraossa, olet super hyvä, ihana, olet paras!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, ainakin jos kiiriksiin verrataan;o

   Poista
 9. Vai et saa mitään aikaiseksi...höpsistä! Nythän sait ihanan Ex Libriksen tehtyä ja katselukirjankin ja entäs nämä kaikki ihanat työt blogeissasi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saanhan minä jotttai, mutta mutta.... KIITOS YAELIAN♥

   Poista
 10. Onnea vain! Luovuuteen kuuluu myös se kuuluisa luomisen tuska...sen olen saanut myös itse kokea. Minunkin tekisi mieli tehdä jotain...näyttelyä tms uutta, mutta...jotenkin sitä ei saa itsestään irti. Mitään. No, ainakaan toistaiseksi. Talvelle on suuria suunnitelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä onnea suunnitelmille!!! Go for it!!!

   Poista
 11. Minäkin haluaisin sellaisen aikuisten katselukirjan, miksi niin pienen painoksen otit, heti lisää vaan. Kuinka mones olen jonossa?

  Libris on tosi upea, tyylikäs ja tehokas ja tulee sinut mieleen.
  Nyt vain pois sieltä nurkan takaa ja tuotokset esille. Kyllä tässä itse kutakin ujostuttaa niin pahuksesti, eikä meinaa kehdata näyttelyjulistetta blogiin laittaa, mutta sinne lätkäisin juuri. Kun ei varsinaista ollut, niin laitoin tuon kutsun.

  Käypäs Haltijalla katsomassa, miten sitä kuminauhaa suurennetaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen sitä kirjaa teettänyt valokuvaliikkeessä. Ihan koemielessä. Kunhan saan sitä vähän paranneltua ja ehostettua, niin täytyy tutkia muita mahdollisia paikkoja.
   Hyvä kun laitoit näyttelyjulisteesi kaikille tiedoksi.
   Menenpäs nyt käymään Haltijan luona:)

   Poista
 12. Ehdottoman hieno exlibris! Eikä sinulla tosiaan ole syytä liialliseen kritiikkiin, jokaisellahan pitää sitä jonkun verran olla. Mutta kritiikin kanssa häntä pystyyn ylpeästi: minä olen minä!!

  VastaaPoista
 13. Hieno! Kaikkea hyvää sinulle ihanainen!

  VastaaPoista
 14. Oi kun hieno! Tuo olisikin kiva idea..suunnitella oma ex librix! Sitä vois vaikka omassa kirjastossaan laittaa kirjoihin? Ainakin niihin erityisiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt heti suunnittelemaan!!! Ihan hauskaa puuhaa sadepäivänä:))

   Poista
 15. Onnea! Sinä olet tehnyt kirjan ja vielä ex libriksenkin. sinussa on ainesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pantteri! Jos en nyt ihan kirjaa.... sellaisen pikkutekeleen vaan, harjoituskoekappaleen:)

   Poista
 16. Jaksat hämmästyttää ja keksiä! Sanon taas kerran itselleni, että mistä ihmeen syystä olen joutunutkin näin ihanaan seuraan! Odottako se Jumala minulta vielä mitä vastalahjaksi?

  VastaaPoista