torstai 3. tammikuuta 2013

Kyllä Neiti Fröken tietää


Valokuvattuna vanha akryylimaalaukseni (osa) "Kyllä Neiti Fröken tietää" ja uudet pensselit. Kuvan värimaailmaa muokattu  photoshopissa ja picasassa.

Hupsista, huomasin, että tämä pitikin olla maalaustaidetta, ei valokuvaa...  Laitanpas tähän vuonna -82 tekemäni ölyvärityön, joka on aika rankalla kädellä photosopissa ja picasassa käsitelty.Luovan lauantain haasteena: JOTAIN VANHAA JOTAIN UUTTA.
20 kommenttia:

 1. Ylpeä, jopa koppava lady. Kuitenkin niin pehmeästi käsitelty. Hieno vastaus :-)

  VastaaPoista
 2. Tuo kuva on kyllä niin kaunis. Missä ihmeessä se oikein oli, ihan kuin en muistaisi millä seinällä se roikkui, hmm, silmät varmaan harittivat liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se roikuskelee äitini seinällä, siis ei silmäsi harittaneet.

   Poista
  2. No huh, aloin jo vakavasti pelätä pääni puolesta ;)

   Poista
  3. Alles in Ordnung, in pääkoppa :)

   Poista
 3. Ensimmäinen kuvakin on tosi hieno ja minusta riittävästi muokattu käydäkseen haasteeseen. Toinen lady on erittäin tyylikäs ja maalaus on hieno, siitä on ollut hyvä lähteä lisäämään uutta ilmettä.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis!! Olisi kiva nähdä tuo toinenkin maalaus kunnolla... - Ja kaikki muutkin maalauksesi! :D Onko sinulla missän näitä töitäsi erikseen näytillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irwis. Ei oo näytillä missään. Mietin tuota Neiti frökeniä.... se on joskus ollut blogissani, mutta en muista oliko Vuodatuksen puolella. Sieltähän kaikki kuvat hävisivät.

   Poista
  2. Taitaisi olla sinullakin, Kiiris, näytelyn paikka!! Siinä projektia keväälle, eikö niin????

   Poista
  3. Auuuu, alkoi ihan huimaamaan!!!!!

   Poista
 5. pensselit olivat kauniit ja maalaus päällä arvokas. Oikein onnitunut yhdistelmä vanhaa ja uutta!

  VastaaPoista
 6. Valokuvasta digikuvaksi, vanhasta uudeksi! — Arvoituksellinen daami on muotoiltu lennokkain siveltimenvedoin, ja mitähän vielä on tapahtunut uusin keinoin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daamin värejä hieman voimistettu, käytetty pinnan pehmennystyökalua, valkotasapainoa muuteltu.... apuna photosoppi ja picasa.

   Poista
 7. Oi mikä potretti, upea ja elegantti leidi! Jotenkin minulta on mennyt ohi, että maalaat ihan fyysisestikin. Joku aivosolu vissiin delannu jostain kohdin. Anyway, taidokas työ!

  VastaaPoista
 8. Molemmat on hienoja. Erityisesti tykkäsin tuosta fiinistä rouvasta!

  VastaaPoista