maanantai 5. maaliskuuta 2012

Aurinkoranta

Tämä on hautunut monta päivää päässäni. Vähän unessakin.  Keltainen väri tuntuu nyt hyvältä. Olen jo ottanut maalaustelineen ja värit esiin..... haluaisin niin kovasti pensselöidä. Digitaalisesti on hyvä sommitella ja harjoitella ja tutkia värejä. Tämä on yksi versio.


Minulla on tällainen tyyny ja se toimi innoittajana taloihin. Minä kun tykkään taloista ja ikkunoista. Innoitusta sain myös eräästä Susupetalin maalauksesta.16 kommenttia:

 1. Oi, haluaisin tuon kuosisen pussilakanan!

  Ihanaa, kun pensselit ovat jo esillä! Siitä se lähtee, voi ihanuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oliskin aika makee kölliä kaupungissa:)
   Pensselit jo huutelevat..... minä vielä emmin.... jännitän....

   Poista
 2. Kun näin otsikon, luulin jo, että nyt sinäkin lähdet lämmittelemään. Mutta kyllä tästä saadaan kaikki lämpöä ihan riittävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan itselleni, että eikö sinun pitänyt sanoa, että eikö ole jännä että kevät alkaa kutkuttaa värien ja kankaiden suuntaan...hienoa :-)

   Poista
 3. Keltainen on energisyyden väri, se antaa piristystä ja lisää toimeliaisuutta ja sitähän kirjoituksesikin lupaa. Tyynysi on hyvä innoittaja ja aina käsillä.

  VastaaPoista
 4. Keltaisen kaipuu on suuri. Upea kuvasi helpottaa hurjasti värikaipuuta.

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva! Keltainen on kaunis väri monessa eri sävyssään.

  VastaaPoista
 6. Kuule, tuo kuva on todella upea! Pidän sen kerroksellisuudesta ja geomerisistä muodoista todella paljon. Eikun mene nyt maalaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lepis mieltä lämmittävästä kommentistasi! Rakastan tätä digitaalista työskentelyä sen kaikkine mahdollisuuksineen. Tuskin ikuna pensselöinnillä pääsen samaan lopputulokseen, kun siinä ei ole sitä delete-nappulaa.. :DD

   Poista