torstai 13. lokakuuta 2011

City Lights


Vastapäisestä kerrostalosta valoa, puiston katuvalot, pilviä, paljon pilviä... 

Valokuvatorstain inspiraation lähteenä:

”Pistekirjoitusta. Vastapäisestä kerrostalosta viisi valoa, puiston katuvalot, kuusi, seitsemän pistettä, silmäpuoli auto, kahdeksan. Rannassa vene väärinpäin, yhdeksän, alla tuikkii silmä, kymmenen, haluani etsien, Kiinaa, kaivoin ja kaivoin, alussa seisoi kiitos, lopussa mykkä manner, yksitoista, istun, syön pannukakkua ja kaipaan punaista robottiautoa, kaksitoista, puhuminen on vaikeaa, kolmetoista, neljätoista, tuuli kopeloi veneen suojamuovia, ystävyydellä ja seurustelulla ei ole eroa, viisitoista, vesi on korvissa, aamu, majakanvartija nukkuu tai on uimassa, kuusitoista, nainen on viisas kuin valas, mies on kalassa, seitsemäntoista, sinä, vuosirenkaat, taivaan kappaleet, pyryttää sanoja, minähän sanoin sinulle että, kahdeksantoista, merivettä, yhdeksäntoista, ovi, tuossa on ovi, perään en huutele, kaksikymmentä, mustaa leipää, pilviä, paljon pilviä.”Risto Oikarinen: Puupuhaltaja, Otava 2005 s. 31

13 kommenttia:

 1. Famu, tapahtuu vaikka mitä! Ylen linkkitorni lähettää liikkuvaa kuvaa, valaistulla Hartwall-Areenalla on joku häppening meneillään, pallokentältä pikkuharjoittelijat lähtivät juuri koteihinsa, Kätilöopistolla ehkä juuri nyt uusi ihmisenalku parkaisee ensi kerran, muutamassa siirtolapuutarhamökissä näkyy valoa, nautiskelevat olostaan, taivaalla kiitää ilmaan noussut lentokone, matkalla jonnekin!!!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuva iltaruskon city Helsingistä!
  Sopi hyvin valokuvatorstaihin :-)

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis valomeri pilvien alla!!

  VastaaPoista
 4. Alla pilvien pimeiden, valaisee valo kulkijaa.
  Tehokasta valoa on....olisko tuo urheilukenttä yms.

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka hieno vastaus haasteeseen, siinä sitä on pistekirjoitusta, kerroksissa, on huutomerkkejä ja kuiskauksia, kaikkea. Tykkää.

  VastaaPoista
 6. Melkein kuin Tuhannen ja yhden yön saduista , ei Helsingistä :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommentoijille!

  VastaaPoista