lauantai 2. helmikuuta 2013

Päivityshyökkäysten kohteena.... apuaa...TÄMÄ ON NIIN RAIVOSTUTTAVAA!


Seuraavanlainen päivitys on ottanut minut hyökkäyskohteeksi. Miten saan sen pois. En tahdo päivittää. En tahdo friitä en twittiä en tubea Yontoolta!


Google Chrome Extension Update: FreeTwitTube by Yontoo requires a critical update

Onko kukaan muu saanut saman ilmoituksen. Osaako joku neuvoa miten pääsen ilmoituksesta eroon, kun en päivitystä tahdo. Se ilmestyy jokaisen sivun latauksen yhteydessä ja vastaan siihen Not now -klikillä. Kääk. 

25 kommenttia:

 1. Kyllä tuon irvistyksen luulisi auttavan :-)
  Sorry, oikeasti en osaa auttaa, käytän nykyisin firefoxia kun chromiin tuli jotain muuta, mistä en tykännyt. En enää muista, mikä ongelma se oli...

  VastaaPoista
 2. Ei aavistustakaan, noita ei tule mulle (ainakaan nytsilleen).
  Mutta tuli mieleen, onko siellä muuta vaihtoehtoklikkausta kuin tuo "not now", sillä tuo ohjelmahan nyt ajattelee (!), että ensi kerralla sitten (kuin lehtitilauskauppaaja). Jossain pitäis olla klikkauskohta ettei koskaan (halua).
  Viisaammat pc-koneilijat neuvokoon. Toivoa älä sentäs menetä.
  Raivoa on sun kuvassa yllin kyllin.

  VastaaPoista
 3. Kokeileppa tyhjentää käyttämäsi selaiman välimuisti ja keksit (löytyy sieltä asetuksista), josko se auttaisi. Tuo on jäänyt varmaankin roikkumaan jostain sivulta.

  Ihana irvistys :)

  VastaaPoista
 4. En justiinsa tuollaista mutta kaikenlaista sälää on esillä!

  VastaaPoista
 5. Voihan päivitys sentään, tuo Lepiksen ohje toivon mukaan auttanee.

  VastaaPoista
 6. Haittaohjelma on tullut jostain koneeseesi, kannattaa hakea googlesta miten sen saa pois, esim:

  http://www.ofelio.com/show?lang=en&id=77418&start=0&length=10

  VastaaPoista
 7. Yhteen aikaan lävähteli ruutulle Google Chromen kosiskelut, muttei enää.
  Liekö vaikuttanut keksien ja välimuistin tiuhat tyhjennykset.

  Ärhäkkä houkutusrakki.:) Anteeksi hauveli, söpö olet.

  VastaaPoista
 8. KIITOS KAIKILLE! Tein kaikki ehdottamanne kommervenkit. Mikään ei auttanut. Sitten aloin suorittamaan syvällistä tutkimusta tuosta Yantoosta. Se onkin sovellus! Asentunut koneelleni joskus viime kesänä, ja nyt sitten tahtoi päivittyä. Eli, ei auttanut muu kuin Yantoon uhkauksista huolimatta poistin asennuksen koneeltani! Nyt ei enää yritä päivittyä.
  Mistähän moinenkaan koneelleni on asentunut. Tämä on kyllä nykyään sellaista salatiedettä, ett huh.
  Mutta nyt JIPPIII JIPPIII JIPPPII!

  VastaaPoista
 9. Jos se on Google cHromen oma lisäpalikka, niin se on tullut jonkin päivityksen yhteydessä, ellei ole sattunut huomata ottaa pois rastia jostain oletusruudusta kun on asentanut joko selaimen tai päivityksen. Näin uskoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmaan oikeassa Teetee! Täytyypä olla vastedes tarkkana.

   Poista
 10. Minulla oli jonkin aikaa haittoja tosi paljon, niitä irvisteli joka kulmasta. Insinöörini päivitti flashin, poisto google chromen ja nyt on hiljaista ja rauhallista, ei vilku mikään ylimääräistä.

  VastaaPoista
 11. Apua olet ilmeisesti jo saanut. Ne on niiiiin ärsyttäviä varsinkin jos ei saa noita pois. Päivitykset on kyllä tärkeitä kun niillä estetään myös virukset.

  VastaaPoista
 12. Höh,onpa ärsyttävä juttu.Minä en tuollaista ole saanut,mutta välillä en pääse lainkaan WordPress-blogeihin:(

  VastaaPoista
 13. Mene katsomaan:"Lisää /poista ohjelmia ja katso onko tuo FreeTwittube siellä ja jos on,niin poista sitä kautta.

  VastaaPoista
 14. Mie en tiiä, päivittelen vain:) muta lisäks kerron et sivullani on sinulle pieni positiivinen haaste että ei vain kiire lopu:))

  VastaaPoista
 15. Tuo irvistys pelästyttää tuollaiset pois! ;D

  Virus tuo ei ole. FreeTwitTube- on selainten laajennus, ei yksin Cromen. Se yhdistää YouTube ja Twitterin, niin että Tubesta voit seurata videon twiittejä ja lisätä niitä itse. Niin sen ymmärrään. Laajennukset eivät tule itsestään, mutta vahingossa voi sen ladata. Jos ei tarvitse, niin voi poistaa.
  Tarkistaa ja poistaa voi Cromesta asetuksista (osoiterivin oikeassa reunassa vaakaviivat) asetukset-laajennukset. Siellä on kohta poista käytöstä tai roskakori. Tuo "Lisää ja poista" sovelluksistakin ne voi poistaa, jos ne on siellä listalla.

  VastaaPoista
 16. Olen kuullut tuota samaa ongelmaa muiltakin ja itselleni pukkaa aina Java joka laskee viruksia solkenaan. Kopsasin tuon miiwin ohjeen, jotta yritän itsekkin poistella pöpöjä. Tähän asti on poika niitä poistellut.

  VastaaPoista
 17. Ei ole minulle tietämystä näistä asioista. Ongelma täällä on koneen toivoton hitaus. 3G pitäis olla, mutta tämän tästä 2G, eikä homma hoidu silloin.
  Toivottavasti ongelma on ratkennut.

  VastaaPoista
 18. en ymmärrä minäkään - ehkä välimuistin tyhjennys auttanee

  VastaaPoista
 19. Se onkin jo näköjään mennyt pois, muten peikko olisi voinut koettaa ja pelästyttää sitä. Se olisi ottanut kiinni asetuksista ja ravistanut lisäosasäkin tyhjäksi. Mutta nyt sen ei tarvitse, eikä se edes oikeasti ole pelottava :)

  VastaaPoista
 20. Poika sanoi teettä suuria päivityksiä tulee kuukauden toinen keskiviikko, aina. Jätä kone päälle että saa päivittää. Se lisää turvallisuutta..kuulemma. Minä en noista tiedä hölökösen pölähtävää .-)

  VastaaPoista
 21. En tiedä mitä olen tehnyt tai sanonut, mutta olen vilpittömän pahoillani jos jotain sellaista olen tehnyt. Ihmettelin, kun sinun linkkiäsi ei ollut listallani enää ja nyt kun kävin katsomassa, niin yritys liittyä lukijaksesi antoikin minulle tiedotuksen: Sivuston omistaja on valitettavasti estänyt liittymisesi tähän sivustoon.
  Halusin vain kertoa, jos se vaikka ei ollut tarkoituksesi, mutta jos on, niin otan ja siirryn takavasemmalle ihan suosiolla.... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin toivonut edes pienen pientä selitystä bannaukseeni, mutta ehkei se sitten ole sen arvoista... :(

   Poista
 22. Kainona lumessa madellen turhaan etsin orvokkia sun marginaalista, kuiskaan, ettetkö halua mua sinne. En halua olla joukosta poissa. Potku persuksiis - tai sitten ei ;)
  Nää on vakavia asioita... hih.

  VastaaPoista
 23. Herrjees sentään, kuinka täällä on fiksuja ihmisiä! Olen iloinen, että minula on Kotinörtti :)

  VastaaPoista